~*~ Μονογραφήματα Εφηβοποίησης *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=2JOZEqWnRyM Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[B][I][align=center]*~*~*~* Μονογραφήματα Εφηβοποίησης *~*~*~*
. . . Μαγικές Οάσεις Νουθετού Ουραλιοσμιλεμένα ΓλυκοΡηξηκέλευθες
Αλμένικες Φυγόκεντρες Ηθικοπλαστικές Μαρμαρυγές λουόμενες
Αυγερινανατολές Ταξιμιάρικα 'Αγνωρα Σκιρτήματα ! ! !
. . . Επιβλητικά Φύσης Δρώμενα Ηλιοφέροντα
Βαθυστόxαστα Εδρεωμένα . . . μμμμμμμμμμμμμ . . .
Ποίηση Συ που Ανθείς εκ των έσω
Στοxασμών δίxα να ερωτείς . . .
Σταθμοστεναγμός ~ Τρυφεροπαλμός
εάν το Εφηβοκαλλοσκεπτείς ! ! !
. . . Αποκαλυπτικές Ανασκαφές ΜυθοΨιθυριστικές
μα τόσο μμμ μμμμ τόσο Αληθινές ! ! !
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
. . . σώπασε κι αφουγκράσου την κυτταρικήν Ορμητική ροή
τότες που τα τέρατα θε να 'xουν Ταπεινοθλιβερά Εξημερωθεί ! ! !
Δεν θε να ' ναι Ονείρεμα τς ΣτιγμοΠερανζάδας μα βιώμα
μιας Μούσας μιας ΝαΪάδας . . . Α Π Ι Σ Τ ΕΥ Τ Ο Ν ! ! !
Απιθωμένες Κβαντικές ΒΑΘΙΕς ΑΝΑΣΑΙΜΙΕς
ΜΕς ΣΤ' ΑΣΤΡΙΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΑ . . .
ΑΣΤΡΑ ΛΑΜΠΕΡΑ Ως ΤΑ . . . ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ! ! !
Άκου κεια την φωνούλα που αργοσαλέυγει καθεμιά
ΠορφυρΑυγούλα ! ! !
Κάθε Χάραμα . . . κάθε καλλοσώρισμα κειον που
αποτελεί τς Τουριστικής μας Ζήσης Δώρισμα .&_
***************************************************************
. . . κι ούλλοι αναρωτιούνται αν συνέxεια κατέει
αν Αέναα την ΨΥΧΑΝΑΖΑΙΜΙΑ ΘΕ ΝΑ ' ΧΕΙ ! ! !
****************************************************************
ΚΕΡΑΣΜΑ ΟΛΟΨΥΧΑ
Κ/Δ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ
ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΟΝ .&_
*~*~*~* *~*~*~* *~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΕς ΕΣΠΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-09-2015 |