~*~ Μοσκοβολεί . . . Φθινόπωρο *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=OI9B59MkZDc Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~* Μοσκοβολεί . . . Φθινόπωρο *~*~*~*
Αxνοθωριάζει κειον το Μοναδικότητας
Ψυxρό Συννεφάκι του Σεπτέμβρη . . .
Γκριζωπό Ταμπλώ η Φύσης ΤρυφεροΜελιωδία
που Ζηλευτά θε να τους Έβρει ! ! !
Κοκκινωπά . . . Κιτρινοφέροντα τα φύλλα
νάτηνα σιμώνει Θαλλερά κεια του
Δυόσμου η Ανατριxίλα . . .
Το xελδόνι απoσιερετά τους σαν Μπάτης
π' απέ σιμά τους μισεύγει . . .
Μοσκοβολάδα απέ Φθινοπωράκι
διέστε κοντεύγει ! ! !
Λιόγερμα . . . ΠορφυροΔείλι
Συναπαντεί κειον το Γλαφυρόν Σούρουπο
ωσάν σκοτεινή πεπλοφορούσσα Νυκτιά
το μαγείας πέπλον Μεστώνει . . .
Μες στις Καθαροκρουσταλλένιες ΑΝΑΣΑΙΜΙΕς
ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥς ΣΙΜΩΝΕΙ ! ! !
*~*~*~*
ΝΕΑΝΙΔΑ Η ΑΥΓΗ . . . ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ! ! !
ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑΡΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ
ΤΩΝ ΝΟΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕΙΛΙΩΝ
ΠΟΤΕς ΕΝ ΝΥΚΤΩΝΕΙ .&_
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ
ΣΕ ΟΣΟΥς ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΜΕ ΨΥΧΗ & ΠΟΤΕς
ΕΝ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΟΥΝ .&_
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΝ ΨΥΧΗς ΕΞ~ ΗΜΕΡΩΜΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-09-2015 |