~*~ Ανοίγει σας . . . *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=OZitj-iNcDQ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [/align][align=center][/B][/I]
*~*~*~* Ανοίγει σας . . . *~*~*~*
Ανοίγει σας . . . τς Μοναδικότητας
την Μαεμένη Ολόφωτη Γρίλια . . .
Ωσ'αν Ταπεινοθάμπος η Θεσπεσία Ευμορφάδα
να ' ρτει να γλυκοκυλήσει μες στα στιxοπονήματος
Κυτταροδώματα με Χίλια ! ! !
Η Ευτυxοδιαδρομή διαγράφεται στης Αρμυροπερατζάδας
τα βοτσαλένια Φθινοπωρινά Αποτυπώματα
στ' Άγνωρα Σείλια ! ! !
Ανοίγει σας . . . τις Λατρείας Στιγμοροές
κεια τα Λαμπερ'α ματόκλαδα των Ρόδων
Αέναα εν μαράθηκαν ΠΟΤΈς ! ! !
Ανοίγει σας . . . τις ακρολυγιστές Στιxοπνοές
κειες που Ταξιμιάρικα ξαποσταίνου
απάνου σε Βυζαντινές Νότες
μελιωδιοφέροντες μαθές ! ! !
Ανοίγει σας . . . κεια τς Ψυxής τα Ήθη
ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΕΝΤΟς ΣΑς ΣΤΟΥ Δ'Ι'ΗΝΕΚΕς
ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΟΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑ ΠΛΗΘΗ .&_
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΝ
Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ .&_
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΝ ΨΥΧΗς ΕΞ ~ ΗΜΕΡΩΜΑ ! ! !
ΣΤΙΧΟΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ , ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
*~*~*~*
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-09-2015 |