~*~ Αφουγκράζεται την Ψυxή *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=S_gFct0FJt0 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~* Αφουγκράζεται την Ψυxή *~*~*~*
. . . Κάπου στ' Αγρεμένα Αργυροπαραθαλλάσια με περίσσον Θάρρητα
πομένει . . . ανυμένει . . . προσμένει κεια τς Πορφύρας Ανατόλεμα
μα . . . κειον πεισματικά λησμόνησεν τις στιγμοροές κι έβανε
τις ΨΥΧΑΝΑΖΑΙΜΙΕς σ' άργητα ! ! !
. . . Πού ' σαι κι άπόψε Βαθιά ~Ανασαιμιά . . .
Μάτια Αληθινά Συ Λατρεμένη τς Αγάπη; ; !
. . . Πού θε Λούφαξες Φθινοπωρινά αφήνοντάς τηνα
να ποιητογραφεί μοναδικά
στα σγουρογλαυκά κοραλλένια βάθη ; ; !
Ας Εμβαθύνουμε δίxα με πένα . . . ούλλα φαντάζου στα μή Αθάνατα
Βλέματα ξένα ! ! ! Κύτταρα που αποδόθηκαν καταθετικά στων
Μυστηριο ~ Στεναμών το ' ένα ' ! ! !
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥς ΦΥΕΤΑΙ ΖΩΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ . . .
ΜΕς ΣΕ ΚΕΙΑ ΚΑΤΕΕΙ ΠΑΛΜΟΝ & ΕΧΕΙ ΠΟΡΦΥΡΑ
ΜΑΓΙΚΟ ~ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ! ! !
. . . ΠΏς & ΓΙΑΤΊ . . . ΑΠ' ΕΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ
ΑΔΥΝΑΤΟΝ Ν' ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ .&_
ΙΣΩς ΣΤΗς ΤΡΕΛΛΑς ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΘΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ . . .
ΙΣΩς ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΣΙΓΑΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Τς ΖΗΣΗς
ΑΠΟΚΡΙΜΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΘΕ ΝΑ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΘΕΙ . . .
ΕΙΔΩΜΕΝ ! ! !
Η ΝΥΚΤΙΑ ΝΕΑ ΑΚΟΜΑ . . .
ΑΓΡΥΠΝΗ ΑΠΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ! ! !
ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΝ ΠΑΦΛΑΣΜΟΝ
ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΕ ΤΟΝ ΠΥΡΡΑΝΙΟΝ ΟΥΡΑΛΕΝΙΟΝ ΠΑΛΜΟΝ .&_
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ
ΟΛΟΨΥΧΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ ! ! !
ΛΑΜΠΕΡΟΝ ΨΥΧΗς ΕΞ ~ ΗΜΕΡΩΜΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-09-2015 |