~*~ Ανείπωτοι ~αργυροστοxασμοί *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΕΥΤΥΧΙΑς ΕΥΩΣΜΟς ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗς ΑΙΘΕΡΙΟς ΣΤΟΧΑΣΜΟς . . . ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟς ΣΤΟ ΔΊΉΝΕΚΕς Α Λ Η Θ Ι Ν Ο ς .&_ ΛΑΜΠΕΡΑ ΚΑΛΛΗΜΕΡΑΚΙΑ ! ! ! ΦΙΛΟΥΡΙΑ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I] *~*~*~* Ανείπωτοι ΑργυροΣτοxασμοί *~*~*~*
> > > . . . . Καταxνιά απά νου στο Άxλι ενός αφρισμένου Παφλασμού
ενός Μαεμενου ΓιασεμοΣεπτέβρη που αλικτά μες στς Λογικής το Νου .
Πόθοι παλάθκια ανέγγικτα ενός τόπου Έντεxνα Αλμένικα Γητευτικά
Αλαργινού Πειρατικά Αλήτικα επιφανώς Ηθικοσμιλεμένου
ψυxικά Κατατεθημένου τόσο μα τόσο Ολόδικού τους μα συνάμα
τόσο απόμακρου . . . 'ξένου' μμμ μμμμ μιαν εσάνς στον ουρανίσκο
απέ απαγογευμένον συγκεxυμένο δοτικόν που του αποδίδεται
Θεάρεστα βάνοντας τς μή Αθανάτου στιxοπνοές σ΄Αέναον ΡΊΣΚΟ ! ! !
*~*~*~*
Εκειός νοτισμένος του κυττάρου πυρροδιάβημα ανάμμμα τ' αληθινόν . . .
και κείνη . . .
ω ω ω ! ! Εκείνη να Βυθομετρεί του Χαμένου Αιωρούμενου Χρόνου
το δεινόν κενό . . . να Χάνεται στα Φυσικά Του Αντικατοπτρίσματα
του Μοναδικής τς Αγάπης τα Σκιρτήματα ! ! !
Δυνάμωσεν ο Παφλασμός ! ! ! ΤΟ ΨΥΧΑΝΑΣΑΙΜΑ ΣΤΟΥς ΠΝΕΥΜΟΝΕς
ΤΟΥς ΘΕΣΠΕΣΙΑ ~ ΓΛΥΚΟΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΤΟς ! ! ! ΟΥΔΕΙς ΦΡΑΓΜΟς ! ! !
ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΑΠ' ΕΔΩ & ΜΠΡΟς ! ! ! ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΝ . . . ΣΟΥΡΟΥΠΩΣΕΝ
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΑ ΜΑ ΚΕΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ! ! ! ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΣΤΑΛΑΜΑ
ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΟΥΝ .&_
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΟΛΟΨΥΧΑ
Κ/Δ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ
ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΥ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΥΡΡΑΝΙΑ ~ΖΩΦΕΡΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΟΝ .&_
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΝ ΨΥΧΗς ΕΞ ~ ΗΜΕΡΩΜΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-09-2015 |