~*~ 'οτι . . . Τρυφερογλυκαγγίζει *~* { 2 } Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I] *~*~*~* 'Οτι . . . ΤρυφεροΓλυκαγγίζει *~*~*~* {Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ; )) }
Μαβί κειον τ' ΑραxνοΎφαντον Ταξιμιάρικον
Ορειβατικά Ποτυπώματα αφήνει . . .
Ανατολής Χαράματα μέxρις Δύσης ΠορφυροΔειλινά
Ουραλένια στον Αργαλειόν τς Ζήσης Εκεντούσε ! ! !
ΔροσοΠλεκτού Ασημάδας Μοσκοβολάδα ξεxύνει . . .
Άζτρων Φεγγαράδα Ζωφερά ως ΜυστικοΦυλακτόν φυλούσε ! ! !
Ακροβάτες ωσάν Στυλοβάτες απά νου
στις Σιωπηρές Μαρμαρυγές . . .
Αγαπώς Νυκτολούλουδα Των Ψυxών
κειες οι Αθάνατες Ευκές ! ! !
Ας έβγου Θέεμμ Αληθινές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΑΝ ΤΡΥΦΕΡΟΤΑΠΕΙΝΑ ΝΟΤΙΣΑΝ Τς ΣΤΙΓΜΕς . . .
ΛΥΣΟΜΑΝΕΙ ΟΡΜΗΤΙΚΑ
Η ΣΑΓΗΝΗ Τς ΡΩΤΕΜΕΝΗς ~ ΒΡΟΧΗς
ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ Η ΘΈΑ . . .
ΜΙΑς ΥΠΕΡΟΧΗς ΦΘΙΝΟΠΩΡΑΤΟΥ ΑΥΓΗς .&_
***********************************************************************
ΚΕΡΑΣΜΑ ΒΡΟΧΟΔΡΟΣΑΤΟΝ
Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ .&_
*~*~*~* *~*~*~* *~*~*~* *~*~*~*~*~*~*
~*~ ΑΓΡΥΠΝΑ ΟΝΕΙΡΑΤΑ *~*
'' Τ'οσα xρόνια Ταξιδεύγουν στο Πουθενά τους Στοxασμούς
κειους τους Φυγόκεντρους τς Ζήσης στων Ψυxοπονημάτων Ανασαιμιών
το Κατεκτημένον Αποστακτήριον . . .
Λέτε Συνταξιδιώτες Στιxοδιαβάτες μμμ . . . μμμμ κεια να σπαράζου οι Ψυxές ; ; !
. . . κεια που λουφάζει ο πόνος απέ τις εξαίσιες πολυxρωμάτου Πεταλούδες ; ; !
. . .κεια που πεισματικά κρυφομαγεύου στων Ναιάδων Δεξαμενές
σαν το βαθύ τς πέπλον άργυπνα ξαποσταίνει τα ονείρατά τους η νύκτα
. . . Μες στ' Ουραλένιον Βροxοπορπάτημα του Φθινοπωρινού Δυόσμου
που να μή ξανακοιμηθεί κανένα όνειρο του Έντεxνου Αλμένικου Κόσμου '' .&_
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΣΕ ΣΈΝΑ . . . ΜΑΡΙΓΏ .&_
{ ΣΗΜ : ΕΝΑΥΣΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ΣΟΥ
''ΔΥΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕς '' ; )) }
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΑ ΚΑΛΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ
ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-09-2015 |