Στο καρτέρι Δημιουργός: ΒΥΡΩΝ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ώρες πολλές ενέδρευα, μόνος μου στο καρτέρι,
μα τίποτα δεν πέρναγε για να το τουφεκίσω..
Απόκαμα, βαρέθηκα κι ήθελα να γυρίσω,
πριν δω τα δυό που έσειαν, σαν τους λαγούς τη φτέρη..
Σήκωσα το μονόκανο, τά 'βαλα στο σημάδι,
παρότι τα λυπήθηκα τα νεαρά στιχάκια,
πού 'ταν πα' στο κουτούπωμα, στα πρώτα μάκια-μάκια,
μα πάραυτα τα χτύπησα και τά 'στειλα στον Άδη..
Τά 'γδαρα και τα δέρματα, μέσα στο stixoi.info,
με μανταλάκια σκέφτηκα να 'ρθώ να τ' αναρτήσω,
μπας και καμιάν Αρτέμιδα των στίχων συγκινήσω,
μορφούλα, καλοκάπουλη, που νά 'ν' και λίγο ..νύμφω..
Τώρα στο αναμείνατε, τρέμω απ' αγωνία,
να δω τα πρώτα σχόλια και εξ αυτών να κρίνω,
αν πίσω απ' τις πιστεύουσες ακόμη εις τον κρίνο,
υπάρχει καμιά πάσχουσα από ..νυμφομανία....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-09-2015 | |