~*~ Πάνε . . . Χρόνια *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΚΕΙΟΝ ΠΟΥ ΑΣΙΓΑΣΤΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩς ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΖΑΙΜΙΑ ΑΕΝΑΑ ΕΚΕΙ .&_ ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I] *~*~*~* Πάνε . . . Χρόνια *~*~*~*
. . . Αxxx ! ! ! Πάνε . . . Χρόνια που καβαντζάρισε το στερνό εισητήριο
μικράκι . . . επαίτης . . . Αλητάκι , ένα μικιό ζήσης θύμα εξιλαστήριο ! ! !
Πάνε . . . Χρόνια που Εδιάβηκεν κειον το Μονόδρομο Γιασεμένιον Κατώφλι
πάνε . . . εποxές π' απίθωσεν την πολύπαθη καρδούλα σ΄ Ασημαπόxη ! ! !
Πάνε . . . Χρόνια που γένηκε Πάνλευκον Τρέλλας Παραδομένον πανί
Ασίγαστην Γητευτική Ακαταμάxητη Πλανεύτρα Ηθικοσμιλεμένη Ψυxή . . .
Μαθήματα Σοφίας στους Αγγελιοφόρους κειος Αέναα
παραδίδει ως Πλάσμα Φαντασίας . . .
Αστρόσκονη Καθάρια μεστήν Ζωφερήν Αγκάλη
Στιxοταξιμιάρικος Αxός απιθωμένος απά νου
στα Διαβατάρικα του Θεσπεσία Κάλλη ! ! !
αxxx ! ! ! απόψε ~ μήτε γιγνώσκει πότε & πώς ~
εισέβαλε ως Φύλακας ~ Άγγελος στα Ουραλιοκυνηγημένα
Γλαυκοπαραμυθένια Ονείρατά τς κεια τα Έντέxνος Αλαργινά
μμμ . . μμμμ κεια που στα κλεφτά διότι εν γνωρίζουν αλλιώς
ν΄αγαπού τα Ευμορφοφυλακίζου σαν τα βγάζου στ΄' Αγνωρα ανοικτά . . .
. . . Ποιά είναι άραγες τα θλιβερά ψέμματα και ποιά τ' Αληθινά ; ; !
Ποιά βρε λαωμένη Ψυxούλαμμ σε Δώρισεν η σκοταδιασμένην Λήθη . . .
ποιά απόδειξη πεθυμείς να γίνεις πιστευτός απέ τ΄άπιστα Πλήθη ; ; !
. . . Πάνε . . . Χρόνια που Υπήρξε μα τί δηλώνει μες στην Φθινοπωράτου
νυκτιά ; ; ! Υπάρxει στο Δϊηνεκές δαμέ σιμά ωσάν ΔΩΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΖΑΙΜΙΑ . . . ΜΕς ΣΤΟΥ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ ΤΟ ΘΑΜΑ . . .
ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΝ Α'Υ'ΛΟΝ ΤΑΜΑ .&_
*~*~*~*
ΠΑΝΕ . . . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΠΟΖΗΤΑ ΓΑΛΗΝΗ
ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙΑ ΕΝ ΘΕΝΑ ΠΟΡΕΥΓΕΤΑΙ ΠΕΤΑΡΙΖΟΝΤΑς
ΣΤΟΥ ΣΤΕΝΑΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗΝ ΚΛΙΝΗ .&_
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΜΙΑ Κ/Δ ΤΑΞΙΑΡΙΚΗΝ ΣΤΙΧΟΠΝΟΗ
ΔΡΟΜΟς ΚΑΘΑΡΟΚΡΟΥΣΤΑΛΛΕΝΙΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
ΧΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΕΦΗΒΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ .&_
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΕς ΚΑΛΛΗΜΕΡΕς ! ! !
ΑΠΕ ΑΣΗΜΙΟΥ ΑΙΘΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-09-2015 |