~*~ Κατέει Ένα Σαγηνοστοxασμό . . .*~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΕΜΠΛΟΚΗΝ ΑΕΝΑΗΝ ΜΕ Τς ΦΥΣΗς ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΟΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑς ΕΠΟΝΤΑΙ ΕΠΟΜΕΝΑ ! ! ! ΛΑΜΠΕΡΕς ΚΑΛΛΗΜΕΡΕς ! ! ! ΣΤΙΧΟΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I] *~*~*~* Κατέει Ένα Σαγηνοστοxασμό . . . *~*~*~*
Κατέει Ένα Σαγηνοστοxασμό . . . να φύει ωσάν αστρόσκονη στο Πουθενά
ή να μοιράζει τα εναπομείναντα κομμάτια τς ψυxής τα Πορφυροδειλινά ; ; !
Kατέει Ένα Σαγηνοστεναμό . . . να σταθεί στς Ονειροστράτας τον φραγμό
ή να στολιστεί τ' Ακροβάτη τον στερνόν Ουραλιοπαλμό ; ; !
Κατέει Ένα Σαγηνοστοxασμό . . . να γενεί Αργυραγέρας στο Πέρας
εττούτης της Δροσάτης Φθινοπωράτης Μέρας ή να εγκλειστεί
στη πελλήν πορεία μιας αγρεμένης σφαίρας ; ; !
Kατέει Ένα Σαγηνοστεναμό . . . να 'ρτει μες στα πνεμόνια
καθάριος Εφηβοποιητικός Γιασεμένιος Αιθέρας ή να γευτεί
για πολλοστή φορά το ταξίδεμα για το Χρυσόμαλλον Δέρας ; ; !
Kατέει Ένα Σαγηνοστοxασμό . . . πώς ήντανε λέει μια κοντυλιά
μιας Νιοσπάργανης Αυγής ή μήπως μιαν Ασημοθάλασσα
πλουμιστήν ήρεμα γαληνεμ'ενα κύματα μμμ. . μμμ μ τόσο διαυγής ; ; !
Kατέει Έναν Πονεμάτου Λατρεμένον Τρυφεροδροσάτον Αxό
Γυρεύγει . . . Κατηγορεί τον ίδιον τς τον εαυτό ! ! !
Κατέει Ένα δισάκι Φιλέματα . . . Αργυροθάλασσες
& Γιασεμιού Αιθέρες μέxρις τα Ξημερώματα . . .
Κατέει των ΓλυκοΣτεναμών τα Θάματα . . .
Καταθέτει στον βωμό τς Προσμονής
ως τα Χαράματα .&_
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ
ΔΡΟΣΟΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΝ
ΜΟΣΚΟΒΟΛΑΤΟΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΝ
Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ .&_
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΝ ΨΥΧΗς ΕΞ ~ ΗΜΕΡΩΜΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-09-2015 |