Φίλοι λοιπόν Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα σας !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φίλοι λοιπόν
Εκεί που δεν ήθελα άλλο να θυμάμαι
χτυπάει το τηλέφωνο και είσαι εσύ
μιλάμε ψύχραιμα και μια χαρά τα πάμε
φίλοι λοιπόν και ξανά απ’ την αρχή
Τα λόγια δεν θα ηχούν γλυκά να μεθάνε
ο νους θα κοιμάται χωρίς να αλυχτά
οι σκέψεις σαν τα προβατάκια θα περνάνε
το αίμα στις φλέβες θα κυλά πια αργά
Εύχομαι οι πληγές άλλο να μη ματώνουν
να μείνεις μόνο μια ανάμνηση γλυκιά
έτσι οι αναμνήσεις δεν θα με πληγώνουν
όταν η σκέψη μου σε σένα θα γυρνά
στίχοι: Μιμή Μητροπούλου
25-09-15
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-09-2015 |