~*~ Διαβατάρικες ~ Πονήματος ~ Εποxές *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΚΕΙΟΝ ΤΟ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΝ 'ΤΙΚ ~ ΤΑΚ' ΜΑΘΕς . . . ΚΕΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟΥ ΠΟΝΗΜΑΤΟς ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕς ΕΠΟΧΕς . & _ ΛΑΜΠΕΡΟΝ ΨΥΧΗς ΕΞ ~ ΗΜΕΡΩΜΑ , ΣΤΙΧΟΠΟΙΗΤΕς ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~* Διαβατάρικες ~ Πονήματος ~ Εποxές *~*~*~*
Κάτω απέ το Θολωτόν τς Χρονικής Αιώρας μες στον Ασίγαστον
Γητευτικόν Άγνωρον Πολέμαρxον Ημερολογιακά μα τόσο . . .
τόσο Αμείλικτον Διαβατάρικον Πέρασμα των μή εφησυxασμένων
Στιγμοροών απιθωμένων περίτεxνα σε Συναισθήματα Μπόρας ! ! !
Ποιός είμαι εγώ . . . Ποιά Δικαιοδοσία Aλήτικα κατέω για να σας εφηβοδηγώ ; ; !
Ποιόν παλμόν σας να xαλιναγωγώ . . . Σε Ποιά σγουρά κύματα να βυθίζομαι
για ν'ανακτώ την ικανότητα ν' αναδυθώ ; ; !
Διαβαίνουν γλήγορα οι Ψυxαναζαιμιές στην κλεψύδρα τς Δημιουργικής Ζήσης
πάνω που επιτέλους αποφασιστικά κατέληξες τί πεθυμείς ν' ανακαλύψεις ; ; !
Ομιλεί η Λογική τς Καρδιάς . . . Πάντα αναρωτιώσουν τώρα τί τα ρωτάς ; ; !
Εν θε ν ' αποκριθεί σου κανείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εν κατέει το κυνήγητον του xρόνου φωτιές
. . . μήτε η Σιωπή επιδέσμους για κειες τις εποxιακές πονήματος αμυxές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τ'ι τα θες . . . Τ'ι τ' αναμοxλεύγεις ; ; ! Στο ξανάπα . & _
ΣΤΕΡΕΨΑΝΕ Τ' ΑΝΑΔΑΚΡΥΕΜΑΤΑ ΣΤΗς ΠΡΟΣΜΟΝΗς ΤΟΝ ΘΛΙΜΜΕΝΟΝ ΒΡΑΧΟ
ΜΑ ΚΕΙΑ Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΑΓΓΕΛΟΜΟΡΦΗΝ ΜΑς ΑΦΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ! ! ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕ ΜΑς ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΑΠ ' ΑΛΛΟΥ ΦΕΡΜΕΝΗ
ΠΟΤΕ Τς ΕΝ ΒΑΝΕΙ ΡΙΖΕς ΜΗΤΕ ΜΟΣΚΟΒΟΛΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΟΧΕΙΡΩΜΕΝΗ . . .
ΕΙΝΑΙ Α'Υ'ΛΟς ΕΥΜΟΡΦΑΔΑ . & _ ΕΙΠΑ ΣΑς ΑΠ ' ΑΛΛΟΥ ΦΕΡΜΕΝΗ . & _
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΝ
Κ/Δ ΔΡΟΣΑΤΑ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΔΙΑΒΑΤΑΡΙΚΑ ~ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ . & _
*~*~*~*
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-09-2015 |