Με λόγια λίαν ευτραφή Δημιουργός: KANLIS GEORGIOS, Giorgos Kanlis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με λόγια λίαν ευτραφή .
Με παραμύθια στρέμματα
δεν κτίζεται η Ελλάδα,
θέλει η Πατρίς ξεσκάρτιασμα,
κι εσείς άρδην Καιάδα.
Με λόγια λίαν ευτραφή,
ο τόπος δεν αλλάζει,
ευημερούν οι αριθμοί
μα ο Λαός στενάζει.
Στα έδρανα σας στη βουλή
χορτάσαμε ευτυχία,
βρε ΄νας καλός που να βρεθεί,
να πάρει τα ηνία.
Εσείς δεν είστε βουλευτές
είσαστε βολεμένοι,
μπαίνετε δίχως τσακιστή
βγαίνετε φορτωμένοι.
Βρε ΄νας καλός που να βρεθεί
να πάρει τα ηνία,
να μας ξεπλύνει απ΄τη ντροπή
κι απ΄το εσμό του Αυγεία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΛΗΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-10-2015 | |