Την καληνύχτα μου Δημιουργός: nikaiothc ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αφού δεν βρέθηκε κανείς να καταλάβει
ποιος είμαι που πηγαίνω
έκανα το μυαλό μου βάρκα
και την καρδιά μου δυο κουπιά
στα ανοιχτά ανοίχτηκα και ψάχνω για στεριά....
Και την στεριά την βρήκα
μα τα κουπιά τα έχασα
η βάρκα αρχίζει να βουλιάζει
μες την θάλασσα λοιπόν σε περιμένω...
Η βάρκα πλέον 3 κομμάτια κούτσουρα
και τα κουπιά σπασμένα
τα συναισθήματα ανάμικτα
και την στεριά στα ξένα...
Σου μιλάω και εσύ να διαλέξεις θέλεις
αχ να και εγώ επιλογές
μα η αγάπη μ μονόδρομος
και τα στενά κλεισμένα...
Μα μόνο μίλα μου
αν θες να με πουλήσεις πούλα με
αν θες να αγοράσεις πάρε με
και άσε με από το ράφι να κοιτάω...
Την καληνύχτα μου λοιπόν να έχεις
θα σκέφτομαι για σένα εγώ
εσύ μόνο να προσέχεις
όσο μπορώ μας αγαπώ
και αν στο τέλος μπορείς να ρθεις
εγώ θα είμαι εντάξει...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-10-2015 |