Δεν Σήκωνα Μάτια Σε Άλλον Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΔΕΝ ΣΉΚΩΝΑ ΜΆΤΙΑ ΣΕ ΆΛΛΟΝ
Δεν σήκωνα μάτια σε άλλον
ζούσα μόνο για σένα
σου' χα πλήρη εμπιστοσύνη
και' λεγα έχω ένα παιδί καλό
με απέραντη αγιοσύνη
από τα πιο διαλεγμένα
Μα γρήγορα σκεπάστηκε
μ' ομίχλη το τοπίο
είχες σχέση παράλληλη
και μ' άφησες ξεκάρφωτη
σ' όλο το μεγαλείο
σαν βουλιαγμένο πλοίο
Δεν έδωσα το δικαίωμα
κάτι να πουν για σένα
σου' χα μεγάλη εκτίμηση
και' λεγα έχω ένα παιδί καλό
το παράδειγμα προς μίμηση
από τα πιο διαλεγμένα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-10-2015 |