Δεσμώτης στα φιλιά σου Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ Παλιό στιχοσχόλιο, από το 2007 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεσμώτης στα φιλιά σου !
Τα χείλη μου αναμμένο καμινέτο
κι ο έρωτάς μου φλογερό σονέτο
λιώνει στην κάψα η καρδιά σου
σαν νιώθω δίπλα την σκιά σου.
# είσαι κοντά μου το γνωρίζω
όμως εγώ είμαι μακριά σου
στα όνειρά μου σε ξορκίζω
και βρίσκομαι στην αγκαλιά σου #
πόσο μαλάκωσε η καρδιά μου
μ΄ όλο που θες την λησμονιά μου
έχει ενωθεί με την δικιά σου
κι είναι δεσμώτης στα φιλιά σου.
-.-
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-10-2015 |