Μια ευχή μου ακούστηκε 1 Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλο ξημέρωμα παιδια !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μια ευχή μου ακούστηκε
Φεύγει το Φθινόπωρο, πάμε για Χειμώνα
δεν με νοιάζει τώρα πια, κι αν κρυφτούν τα αστέρια,
φύτεψα στον κήπο μου κόκκινη ανεμώνα
να μου κάνει συντροφιά στ` άγρυπνα νυχτέρια.
Την πυξίδα του μυαλού μόνη κατευθύνω
μια ευχή μου ακούστηκε, νιώθω να μου δείχνει,
σ' ότι με κομμάτιασε, έλεος του δίνω
μες τη βαρυχειμωνιά διώχνω την ομίχλη.
Μ` ανοιχτό παράθυρο μόνη μου χορεύω
με σπουργίτια συζητώ, σιγοτραγουδάω,
πια δεν ψάχνω ζεστασιά σ` άλλον να γυρεύω
κι' όταν ύπνος έρχεται πλέον δεν πονάω.
Στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
5-10-15
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-10-2015 | |