Δράμα
. (της πλάκας) Δημιουργός: KTiNoS Παραμύθο μου θέλει και κάτι παραπάνω από δακρύβρεχτες λέξεις στη σειρά
δε βρίσκεις ? Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα μάρμαρα μου δάκρια ποτίζω
τη μοίρα μου τη μαύρη βρίζω
Ωιμέ Αλί και τρεις αλί
τι μαύρη πούνε η ζωή !
Μόνος μου στέκω δακρυσμένος
από του κόσμου τη σιωπή εμβολισμένος
απ απονιά και μοναξιά αφιονισμένος
κι από σένανε παρατημένος
Στις μαύρες μου τις νύχτες οι ερινύες
έρχονται συχνά τα όνειρα μου να μολύνουν
να ησυχάσω δεν μ αφήνουν
τις σάρκες μου ξεσκίζουν και με φτύνουν !
Λύτρωση ζητώ μες το ποτό
γίνομε σκληρός και ξενυχτώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-05-2006 |