Σαν τα γόνατα λυγίζουν Δημιουργός: Γεδεών, Γιάννης Μαυρόγιαννος Χαιρετώ όλη την όμορφη παρέα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν τα γόνατα λυγίζουν
Σαν τα γόνατα λυγίζουν
Χίλιες σκέψεις τριγυρίζουν
Στο μυαλό σε μια στιγμή.
Νιώθεις τόσο κουρασμένος
Τόσο ταλαιπωρημένος
Στην καρδιά έχεις ρωγμή.
Και γυρεύεις ένα χέρι
Λίγη δύναμη να φέρει
Πριν στο χώμα σωριαστείς.
Κι΄ ήρθανε δεκάδες χέρια
Και με σήκωσαν στ’ αστέρια
Και μου φέραν λευτεριά.
Ήτανε οι αδελφοί μου
Που μου δέσαν την πληγή μου
Κι’ έφεραν παρηγοριά.
Πόσο χαίρομαι Θεέ μου που έχω τέτοιους αδελφούς
Να μ’ απλώνουνε το χέρι εις τους δύσκολους καιρούς.
Γιάννης Μαυρόγιαννος
Από την Ποιητική μου Συλλογή
7-10-2015
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-10-2015 |