Πράξη ενδέκατη Δημιουργός: dbonovas, Δημήτρης Μπονόβας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φώναζε. Όσο πιο δυνατά μπορούσε. Κανείς όμως δεν του άπλωσε το χέρι. Ψιθύρισε και όλοι ήρθαν...
Στο φως πάλευε μόνος του. Κανείς συνοδοιπόρος. Σκοτάδι έπεσε και όλοι ήρθαν...
Ύβρις - ήταν το πρώτο βήμα.
Φωνές πια δεν ακούγονται. Χέρια κατεβασμένα. Καθένας άνθρωπος μόνος...
Φώτα δεν ανάβουν πια, τους τύλιξε το σκότος. Καθένας άνθρωπος μόνος...
Άτη - το δεύτερο.
[align=center] Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-10-2015 |