Όταν θα ρθείς Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλό ξημέρωμα σε όλη την παρέα ........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται..................όσοι ακόμα μπορούμε......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙΣ
Όταν θα ρθείς
να μου το πείς
να πω τον ήλιο να φωτίσει,
μες την καρδιά
να μπεί η χαρά
και η ζωή απ΄την αρχή ν΄αρχίσει.
Νά΄ναι γιορτή
μέρα καλή
και να φοράω τα καλά μου,
ανοιχτή η καρδιά
κι η αγκαλιά
και όλη η χαρά μες την ζωή δικιά μου.
Είναι η ζωή
τόσο σκληρή
αν δεν φωλιάζει στην καρδιά η αγάπη,
μέρα σκληρή
νύχτα στεγνή
χωρίς φιλί και αγκαλιά να σε ζεστάνει.
Όταν θα ρθείς
θα ρθει κι η χαρά
και οι ουρανοί μας θα ανοιχτούνε,
πες το ξανά
μην φύγεις πια
μείνε εδώ,μαζί την ζωή να βρούμε. Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-10-2015 |