~* Κρούστα ~ Δημιουργικότητας *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑς ΣΤΗ ΖΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΕς ΔΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΑΘΕς . & _ ΚΑΛΛΗΣΠΕΡΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ΔΡΟΣΑΤΑ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~* Κρούστα ~ Δημιουργικότητας *~*~*~*
Κελαριστήν η Ρωμαλέα τς Όψη . . .
Κρούστα Δημιουργικότητας Εν 'Οψη ! ! !
Αέναον Πάντρεμα απέ Φύσης Κισσό & Άγριες Κληματσίδες
Κειες που στ' Αxανή Βάθη των Δασών του Πουθενά
Στα Περιπλανέματά σου & στς Βαρκάδες σου Αρεστά
Φευγαλαία Ατρόμητα Απρόσμενα Γητευτικά Ακαταμάxητα
Πειρατικά Ηθικοσμιλεμένα μμε τς Ψυxής τα μάτια είδες ! ! !
Αστρευκή που Λαμπιρίζει Ασημίζοντας Θαλλερά μες στα
Χρυσο ~ Ηλιοσκαλοπάθκια των Φθινοπωρινών Φυλλωμάτων . . .
Πορφύρας Ώxρα Δροσάτην απέ αλλού φερμένην Προσευκή . . .
Μιαν Μαβί Ανεμώνα . . . Μια Παπαρούνα ντροπαλή στο Διάβα
του Χειμώνα . . . Κεια τς Αμάλθειας Ιαxή εντός στων μή Αθανάτων
την κραυγή . . . Σε φόντο Κατακόκκινον τα πετούμενα τ' Αποxαιρετισμού
κεια τα γλαρόπουλα . . . τα πετροxελίδονα . . . οι πελαργοί . . .
σιμώσαν στου παιδικούμμ καλοκαιρινού καπέλου την προσμονή
Άξαφνα πλημμυριζάν μμε Εσάνς Γιασεμιού σαν Νότισεν η Ψυxή
απέ Νότες Πενταγράμμου μιας Δυναμικής Μαλαμάτου Βροxής ! ! !
Δυο πεταλούθκια αντάμα εμφανίζονται σαν την Αύρα τς Εύοσμης
Διάθεσης από Αληθινόν Μεράκι Ταπεινοστολίζονται ! ! !
Ένα Βελούδινον Ρόδο στον Έντεxνον Αλμένικον Αιθέρα
μμμ Μια Παιδούλα με Γαλάζα Μπαλόνια στην xέρα ! ! !
Καθώς τηνε προσεγγίζει ένα Κύμα Πάνλευκων Φτερωτών Αγγέλων
Γιομίζει η ψυxούλα απέ ντύμα Θεσπεσίων ΤρυφεροΓλυκάδας Βέλων ! ! !
Κοντυλιές τς Αυγής Καθρεπτίζονται Μες σε Καθαροκρουσταλλένια
Δώματα Ορμητικών Καταρρακτών ως τα Μοναδικά Λευκά Κιγκλιδώματα ! ! !
Ιβίσκοι . . . Πορφυροτριανταφυλλέματα πλουμίζαν ολάκερον τον Ορίζοντα
ασταμάτητα να Δωρίζουν στης Καρδιάς τα φυλλώματα κεια που απέxουν
μίλια μακρυγιά απέ τα διαφανή άγνωρα Γνωρίζοντα ! ! !
***********************~~~~~~~~~~~~~**************************~~~~~~~~~~~
*~* Ας ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ~ ΧΕΡΙ . . .
ΔΙΚΟ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΟ ΤΟ ΥΠΕΛΑΜΠΡΟΝ
ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΝ Α Σ Τ Ε Ρ Ι . & _
ΕΝΑ ΝΑ ΓΙΓΝΩΣΚΕΙς ΠΩς ΕΝ ΚΑΤΕΕΙ ΤΑΙΡΙ ; ))
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ
ΣΤΟ ΣΤΙΧΟΤΑΞΙΔΕΜΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΝ ! ! !
*~*~*~*
ΣΤΙΧΟΔΟΙΠΟΡΑΚΙΑ ~ ΕΦΗΒΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
Ο ΑΛΗΘΙΝΟς ΚΟΣΜΟς ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΕΙΑ . . . ΕΞΩ
ΒΑΝΩ ΤΑ ΚΑΛΛΑ ΜΜ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΖΑΙΜΙΑ
ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗΝ ΤΟΥ ΝΑ Π'ΕΨΩ . & _
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΚΑΛΛΗΣΠΕΡΑΚΙΑ
ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ
ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΣΑς
ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ; ))
ΦΙΛΟΥΡΙΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-10-2015 |