~*~ Σιωπηροί ~ Περιπατητές *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΑΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΙΘΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ . &_ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~* Σιωπηροί ~ Περιπατητές *~*~*~*
Συμπαντικοί Φύσης Περιπλανητές
ΟξυγονοΚρουσμένες οι Γαλαντώμες τους
Διαδρομές ! ! !
*~* Εκεί που πας καρδιάμμ να φυλάττεις κεια
τα γλυκοτρυφεράδας ονείρατάμμ . . .
Μάτιαμμ συλλαβίζω στους Γλαφυρούς μας Λυγμούς
κεια που συναπαντούν τους φευγαλαίους Στοxασμούς ! ! !
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ......................
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-10-2015 |