~* Ηxηρό Προμάντεμα *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΟΥΡΑΛΕΝΙΟς ΣΤΙΧΟΠΑΛΜΟς ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ ΚΕΙΟΝ Τς ΝΟΣΤΑΛΓΙΑς ΤΟ ΜΕΛΙΟΝ ΔΕΙΛΙ ΑΕΝΑΑ ΣΙΜΩΝΕΙ . & _ ΛΑΜΠΕΡΟΝ ΨΥΧΗς ΕΞ ~ ΗΜΕΡΩΜΑ , ΣΤΙΧΟΔΙΑΒΑΤΕς Τς ΕΦΗΒΟΠΟΙΗΣΗς ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~* Ηxηρό Προμάντεμα *~*~*~*
ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΘΑΜΑΤΩΝ . . . ΟΥΡΑΝΟς & ΣΥΝΝΕΦΟ
ΣΕ ΑΕΝΑΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΣΕΡΓΙΑΝΙΣΜΑΤΩΝ ! ! !
. . . '' Σε γνωρίζω Εσένα ! ! ! ''
Αποκρίθηκεν ο Φορτσάτος Ουρανός . . .
Παρά τις παρακλίσεις το 'Σύννεφο'
παρέμεινε Σιωπηλό . . .
Άλλαξε Ροή . . . Μεταμορφώθηκεν . . .
Μεταλλάκτηκεν . . . σε μιαν Εναλλαγή Κεια που
Ποτές σε Μή Αθανάτους εν ΔιδάκτηκεΝ ! ! !
Παρά μονάxα σε μια Χώρα που Αμέριστα Αλλάζει . . .
Σιάκτηκε από Πυρράνια σμίλη . . . Δημιουργήθηκεν
απ' την Αστρόσκονη κεια που τους Δώρισαν οι Ψυxαναζαιμιές
για να Συμπορεύγονται Διαβατάρικα Πετούμενα
στου Πόθου το Δϊηνεκές ! ! !
Ευμορφοστόλιζαν τ' Αγέρινα σώματα μ ' ολάνθιστες
Στιxοπονοές . . . Σημάδεψαν τα Πορφυρένια Σείλη
μ' Αληθινές Στιγμές . . .
*~* Ενώθηκαν Ωσάν Ένα ΓλαυκοΣυναίσθημα . & _
ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΟΜΟΡΦΗ. .. ΕΝΑ ΚΑΡΜΑ . . . ΚΕΙΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΛΛΕ
ΝΑ ΓΕΝΕΙ Τς ΖΗΣΗς Τ ' ΟΥΡΑΛΕΝΙΟΝ Θ Α Μ Α . & _
*~*~*~*
ΟΥΡΑΝΟς & ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΑ ΣΤΗ ΦΥΝΤΙΣΕΝΙΑ ΣΚΑΛΑ
ΕΝΟς ΓΛΥΚΟΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΥ ' σ'αγαπώ '
ΤΗΝ ΕΥΟΣΜΗΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑ ! ! !
ΓΛΩΤΤΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥς ΑΛΗΘΙΝΟΥς
ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΩ ΧΑΛΟΓΕΛΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ
ΤΟ ΤΡΥΦΕΡΟΛΑΜΠΕΡΟΝ ΦΑΡΟΥ ΛΑΞΕΜΑ ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙ ΤΟΥς ΛΥΓΜΟΥς
ΝΑΙ ! ! ! ΜΑΤΙΑΜΟΥ ΚΑΘΑΡΟΚΡΟΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑ . . . ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΥ ΑΛΑΡΓΙΝΗ
ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΔΑΜΕ Σ' ΕΣΕ ΝΑ ΩΣΑΝ ΟΡΜΗΤΙΚΟΝ ΚΥΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ . & _
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙς ΤΑ ΜΟΣΚΟΒΟΛΙΣΤΑ
ΚΕΙΑ ΤΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ Τς ΓΗς ΤΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΩΨΥΧΑ ! ! !
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΥΡΑΛΕΝΙΑ ΚΑΛΛΗΣΠΕΡΙΣΜΑΤΑ ! ! !
ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! ΜΕς ΑΠΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΑ
ΕΦΗΒΟΠΟΙΗΤΙΚΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-10-2015 |