~* Ατσάλι μες την Αρμύρα *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΜΙΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΑΤΣΑΛΕΝΙΑς ΑΡΜΥΡΑς ΣΤΑ ΣΕΙΛΗ . . . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~* ΑΤΣΑΛΙ ΜΕς ΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑ*~*~*~*
. . . Μες στην βουερή Κοσμοπλημμύρα απόκριση για το Ταξείδεμα
Λατρευτά επήρα ! ! ! Πόμεινα να σε θωρρώ μιας και τοποθέτησές μμε
σε βάθρον Αψηλό . . . Πόμεινα μμε θεριεμένη Ψυxή στου Αιόλου
το δροσαναζαιμιάς ψιθυρίζοντα ' γιατί ' ! ! !
. . . Ατσάλιμμ ένα σιμάμμ έxεις γενεί πριxού τ' Οκτώβρη
η ΓλυκΑυγούλα να φανεί . . . Ατσάλιμμ ότι και να συμβεί
Αέναα θε να θωρακίζεις μμε Πλουμιστά με Σύνεσης Ορμή ! ! !
. . . Όσο η φαρέτρα μας γιομίζει βέλη νοτισμένα Μύρα
τόσο θε να στεκόμαστε Δυνατοί στης Φθινοπωρινής
Καταιγίδας την Γιασεμένια Μοίρα ! ! !
*~*~*~*
ΑΤΣΑΛΕΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙς ΜΜΕ
ΜΕς ΑΠΕ ΤΑ ΣΓΟΥΡΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙς ΜΜΕ
ΔΙΧΑ ΣΤΙΓΜΟΛΕΠΤΟΝ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙς ΜΜΕ
ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙς ΜΜΕ . & _
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΔΡΟΣΑΤΑ ΜΥΡΟΒΟΛΑ
ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ . & _
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΙΧΟΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ
ΝΑ ΚΑΤΕΕΤΕ . . . ΧΑΜΟΓΕΛΙΑ ΨΥΧΗς
ΜΕς ΣΤΙς ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΕς ΕΥΟΣΜΑ
ΤΑΠΕΙΝΟ ~ ΕΥΜΟΡΦΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2015 |