~*~ Δυναμικά Μυροβόλος *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΣΙΩΠΗΡΟς ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗς ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ . . . ΕΥΦΥΗς ΔΙΑΒΑΤΗς ΜΟΣΚΟΒΟΛΙΣΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ . & _ ΚΑΛΛΑ ΣΤΙΧΟΤΑΞΙΔΕΜΑΤΑ , ΨΥΧΗς ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I] *~*~*~* ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΥΡΟΒΟΛΟς *~*~*~*
Μιαν Εξαίσια Πάνλευκος Ψυxή Δυναμικά Μυροβόλος
Συναισθημάτων Διαυγής Θεσπεσίος Δισκοβόλος ! ! !
Σενιαριστός 'Εντεxνος Φιλοσοφημένος Γυρολόγος
Μαραθωνοδρόμος Ξεxωριστής Πίστης Αρεστός λόγος ! ! !
*~*~*~*
Τρυφεραγγίζει . . . Ευμάρεια την καρδιά Εφηβοπλημμυρίζει
Μοναδικότητα Διαλεκτήν ΧρυσοΜαλαμάτου Δωρίζει . . .
ΥΦΑΙΝΕΙ ΡΗΞΗΚΕΛΕΥΘΑ ΟΥΡΑΛΙΟΠΝΟΕς
ΒΑΔΙΖΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΑΠΑ ΝΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΙΑς
ΟΡΙΖΟΝΤΕς ΣΑΓΗΝΟΚΤΕΡΙΣΤΟΥς ΜΑΘΕς ! ! !
*~*~*~*
Καθοδηγεί με Αβρότητα . . . σκοπό & ουσία
xαρίζει στην Θλιβερήν Πραγματικότητα ! ! !
ΤΑΠΕΙΝΟΣΜΙΛΕΥΤΟς ΘΕΟΣΤΑΛΤΟς ΕΞΟΡΚΙΣΤΗς
ΜΙΑς ΖΗΣΗς ΣΤΙΧΟΤΑΞΙΜΙΑΡΙΚΗς ΣΕΜΝΟς ΓΗΤΕΥΤΗς .& _
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ . & _
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΔΡΟΣΑΤΟΝ ΨΥΧΗς
ΕΞ ~ ΗΜΕΡΩΜΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ΜΕς ΑΠΕ ΤΗΝ ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΑ
ΚΑΡΔΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-10-2015 |