Μαλωνω τον εαυτό μου Δημιουργός: teo g, TEO GRAMMENOS Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αφήνομαι ..να με σκεπάζουν οι απορίες για να μην κρυώνω απ' τις σιωπές.
Δεσμεύομαι ..να βάζω τελείες και να στηρίζομαι στο " θα ' ρθουν μέρες καλές".
Κρυφοκοιταζει ο πόνος και πυροτεχνήματα ρίχνει.
Ζητάω απ' τη ζωή αγάπης εκρήξεις και σφαλιάρα μου δίνει.
Μαλωνω τον εαυτό μου γιατί ..πάντα το κακό προειχε απ' το καλό μου.
Μαλωνω τον εαυτό μου γιατί ..ότι αγάπησα δεν έγινε δικό μου.
Μαλωνω τα σκοτάδια ..γιατί για φως, μου δίνουν δρόμους με σημάδια.
Μαλωνω και την μοίρα ..γιατί ποτέ απ' αυτή άσπρη μέρα δεν είδα.
Ρετουσαρω τις νύχτες ..για να μην τις βλέπουν τα πρωινά και με λυπούνται.
Ψάχνω απαντήσεις στα " γιατί αυτοί που ταιριάζουν απόλυτα, χώρια να κοιμούνται".
Μα ξεμακραινουν όλα, το μυαλό και η καρδιά γίναν καραμπόλα. Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-10-2015 |