Δεν μπορείς να φανταστείς1 Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημέρα !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν μπορείς να φανταστείς1
Η μοίρα που λεν’ της ζωής με έφερε κοντά σου
ήρθα τόσο πολύ κοντά άγγιξα τα φτερά σου
τα μάτια ανοίγω να δω μπροστά μου όταν περνάς
σου κάνω νόημα θα ‘ρθω και ακολουθώ που πας
Στο άπλετο κάτω το φως που έχει το φεγγάρι
μ’ απλώνεις τα χέρια σου για να χω μαξιλάρι
ξεκλειδώνω την καρδιά μου μέσα για να περάσεις
είπες μ’ αγάπησες πολύ μαζί μου θα γεράσεις
Στων ματιών μου μες στα βάθη μπήκες να σεργιανίσεις
ξεδίψασες στα χείλη μου μέχρι που να μεθύσεις
μα φοβάμαι μην κουραστείς και μ’ αφήσεις απ’ έξω
γιατί δεν μπορείς να φανταστείς το πόσα θα σου δώσω
Στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
31-10-15
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-10-2015 |