~* Ετουττον Το Μηνα *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΕΠΕΤΑΡΙΖΕΝ ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ Τς ΨΥΧΗς ΩΣΑΝ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟΝ ΚΑΡΔΙΑς ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ . & _ ΚΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΙΧΟΔΙΑΒΑΤΕς ΤΗς ΕΦΗΒΟΠΟΙΗΣΗς ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~* ΕΤΟΥΤΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ *~*~*~*
>>>>>>>>>>> Εφηβοστοxαζόμου Θωρρώντας το Γλαυκόν Ασημοκύμα το Σγουρό
του Ερxόμενου Λησμονημένου Νοέμβρη . . . Παναϊαμμ τί ακόμα θε να μμε βρει ! ! !
Στης Λήθης το πηγάδι εστολίστηκεν κι αυτός . . . κυνηγητόν με την σκι'αν του
έβανε ο φτωxός . . . πόμεινε στο δώμα να προσμένει την καλλήν του ο Σιωπηλός ! ! !
Έμβασμα του ΕφηβοΦθινοπώρου στην στροφή του κβαντικού xρόνου Μοναxός ! ! !
Πίσω απέ τις πορφυροκιτρινωπές φυλλωσιές κούρνιασεν δοξασμένα μαθές . . .
Βουλιάζουν τα καλλοκαιρινά τα δρώμενα , στοιβάζουν εικονίσματα απάνου
σε Θεσπεσία Κτερίσματα . . . ΣΤΑΛΑΓΜΑΤΕΝΙΟς ΚΕΝΤΗΜΑΤΟς ΣΤΕΝΑΜΟς
ΠΑΡΑΘΥΡΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΟΜΑΤΑ ΠΟΡΦΥΡΟΦΩς ΠΥΡΡΑΝΙΟΝ ΜΟΣΚΟΒΟΛΕΜΑ
ΣΤ' ΑΛΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΜ ΑΝΑΔΑΚΡΥΕΜΑΤΑ ΖΥΜΩΝΑΝ ΤΟ ΕΥΜΟΡΦΟΚΕΡΑΣΜΑ ! ! !
ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗΝ Τς ΚΑΡΔΙΑς ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ ΒΛΕΜΜΑΤΩΝ ΨΥΧΗς ΜΕΜΙΑς . & _
*~*~*~*
ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΑΒΙ ΚΙ ΑΠΟΨΕ Ο ΟΥΡΑΝΟς . . .
ΠΟΡΠΑΤΩ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΑΧΟς . . .
ΕΤΟΥΤΤΟς Ο ΜΗΝΑς Ο ΓΛΥΚΟς
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟς . & _
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ .& _
*~*~*~*
ΚΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-11-2015 |