Μάτια μου μελιά Δημιουργός: Γιώργος_Κ, Γιώργος Σ. Κόκκινος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΛΙΑ
Μάτια μου μελιά, κοίτα με ξανά
κοίτα για λίγο, πως αλλάζει η ζωή
και γίνεται μια στάλα
τα δευτερόλεπτα κολλάν'στα ροζ υπόγεια
αδειάζουνε τα χρόνια, φεύγουν
και μένει η ανάμνηση
στα παραθύρια κοίτα με
μετράγαμε σαν άγνωστοι την ώρα
που γέμιζε μ'αρώματα η μπιγκόνια
κοίτα τη ζωή, βλέμμα μου μελί
τι γλύκα που αναδύουν, τα κατώγια
ποιός σε θωρεί ξανά;
ποιός σταματά του χρόνου τα ρολόγια;
για πες μου, φίλα με ξανά
ποιός σ' αγαπά πολύ, ποιός σ' αγκαλιάζει;
ποιός σε γεμίζει απο φιλιά;
ίσια στα μάτια τα μελιά, ποιός σε κοιτάζει;
δες με για λίγο σιωπηλά, νιώσε τη δίψα
άκου το χτύπο της καρδιάς, στα πρωϊνά
σαν ευωδιάζει η ροζ μπιγκόνια.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-05-2006 | |