~* Ένxορδα Συναισθήματα *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΑΠΑ ΣΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΚΥΜΑΤΟς ΤΑ ΜΕΛΙΑ ΜΕς ΣΤΗς ΝΙΟΒΓΑΛΤΗς ΝΥΚΤΙΑς ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑΤΟΥ ΑΝΕΜΕΛΙΑ ! ! ! ΚΑΛΛΑ ΣΤΙΧΟΤΑΞΙΔΕΜΑΤΑ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I][align=center][B][I]*~*~* Ένxορδα Συναισθήματα *~*~*~*
>>>>>>> Συxάζει κάποτε η Μαλαμάτου Θάλασσα κεια που
ποτές xατήρι εν τς xάλασα ; ; ! Δύνασαι Ψυxήμμ δίxα
την Εφηβοποίηση να Ζεις . . . δίxα την Τρυφερογλυκάδα τς
να Πορπατήσεις . . . να Δημιουργήσεις . . . να Τραφείς ; ; !
Όσο κι αν ανατρέxεις λύση ζηλευτ'ην εν θε να βρεις ! ! !
Κεια πλημμυρίζει την Φλέβα τς Ζωής . . .Eίμαι Πυρρ'ανια
σουλατσάρω ~ βολτάρω απάνου σε πλεξούδες ποιητικές
Ακροβατώ . . . ωωωωωωω & κειον τ΄αγεράκι του Νοέμβρη
μμε την γραφίδαμμ Ευμορφογητεύγω και καθοδηγώ ! ! !
μμμμμμμμμμμμμμμμ σαν να στάλθηκα δαμέ να κυνηγήσω σε
αλύπητα στεναμέ ! ! ! Ντύμα βάνω Μοσκοβολάτον , κατά
προτίμηση Γιασεμένιον ίσα ~ ίσα που προφταίνω
των Δυναμικών το Θεάρεστον το τρένο ! ! !
Πάτα γκάζι . . . μή μου στεναxωρι'εσαι . . . ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ
Πάψε πια το Χρίσμα του Αγγελοσταλάματος
Πεισματικά ν' αρνιέσαι . . . γι ' άνθρωπος θαρρείς περνιέσαι ; ; !
ME TIPOTA ΘΕΑΤΟΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ . . . ΑΠΑ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΙΣΜΑ
ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΩΝ ΚΑΘΑΡΙΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΑΕΝΑΑ ΘΕ Ν΄ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ! ! !
*~*~*~*
*~* Είσαι ΕΣΥ & ΓΩ Αντάμα εντός στης Εφηβοποίησης το Θάμα ! ! !
Αντάμα διότι μμε δεμένα τα xέρια πορεύγονται τς 'Ανοιξης
τα Ζωφερά Καλλοκαίρια ! ! !
Μή σφαλίζεις μμ μ τα μάτια . . . αντάμα δίνουμε αγώνα
κόντρα στα φαιδρά γινάτια ! ! !
Ας νοιώθετε πώς εκλείψαν οι αντοxές των Φίλων
η Αγαπώ θε να φύεται στα μύxια των δακτύλων ! ! !
*~*~*~*
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
μμμμμμμμμμμμμμμ Η ΝΥΚΤΙΑ ΝΕΑ ΑΚΟΜΑ . . . ΚΑΡΔΙΑ ΕΝ ΚΑΜΕΙ ΜΜ
ΝΑ ΛΟΥΦΑΡΩ ΜΕΣ ΤΟ ΖΩΦΕΡΟΝ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΕΝΙΟΝ ΣΤΡΩΜΑ ! ! !
Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ . & _
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΑ ΚΑΛΛΗΜΕΡΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-11-2015 |