Φοβάσαι; Ε02 Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ........................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΦΟΒΑΣΑΙ;
Σου χτύπησα την πόρτα
Και δεν άνοιξες
Σου μίλησα στη γλώσσα σου
Μα δεν κατάλαβες
Φοβάσαι να αντικρίσεις το φως;
Ή μήπως σε θάμπωσε;
Φοβάσαι να μυρίσεις το άρωμα;
Ή μήπως σε ζάλισε;
Σου έστειλα τραγούδι
Και δεν τ άκουσες
Σου έδωσα το μήνυμα
Και δεν απάντησες
Φοβάσαι τα αστέρια που πέφτουνε;
Ή μήπως δεν πρόλαβες;
Φοβάσαι τα όνειρα που βγαίνουνε;
Ή μήπως δεν κοιμήθηκες;
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 05/11/2008 Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-11-2015 |