Πρωινό Δευτέρας Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ............................ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Πρωινό Δευτέρας, ξύπνημα
Μην βαράς το ξυπνητήρι, μην ξανακοιμάσαι
Μόνο ξύπνα
Και η μέρα σε περιμένει
Πρωινό Δευτέρας, ξεκίνημα
Μην γκρινιάζεις, μην φωνάζεις
Μόνο αγάπα
Και η μέρα θα σε ανταμείψει
Πρωινό Δευτέρας, δουλειά
Μη δυσανασχετείς, μη βρίζεις
Μόνο προσπάθησε
Και η δουλειά κάποτε τελειώνει
Ξύπνα, αγάπα, προσπάθησε!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 10/11/2008 Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-11-2015 |