Ρίτσαρντ Μπλέηντ Δημιουργός: ριχάρδος λεπίδας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Το αληθινό μου ψευδώνυμο είναι Τζέφρι Λορντ. Στην πραγματικότητα,
πίσω του κρύβονται τρεις συγγραφείς, από τους οποίους εμείς είμαστε
δύο άλλοι. Δημιουργήσαμε τον Ριχάρδο Λεπίδα από τον ήρωα των εφηβικών
μας χρόνων Ρίτσαρντ Μπλέηντ.
Μισούμε τη γραφή και τους γραφιάδες για λόγους αδιευκρίνιστους ακόμα και
για εμάς. Αλλά, όπως όλοι οι συνηθισμένοι άνθρωποι, κάνουμε ακριβώς αυτό
που μισούμε. Καλή διασκέδαση- και να πάτε κάπου άσχημα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-11-2015 |