Σκοπια Δημιουργός: ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, Στέφανος Μαστοράκης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Μέσα σ'ενα τσιμεντένιο κλουβί
Χάνομαι σε μιά σκέψη θολή
Μια ξεθωριασμένη φωτογραφία
έχω μαζί μου για να σε θυμάμαι
Όλοι εδώ πέρα ασκούνε βία
Και εγώ έχω αρχίσει να φοβάμαι
Σκοπιά και αγγαρεία είναι ο στρατός
Και όλα τα περνάω μοναχός
Σκοπιά με ένα όπλο γεμάτο σφαίρες
Και ένα μπλοκάκι με στυλό να σβήνω μέρες..
Μόνο όπλα βλέπω και στολές
Και άπειρες είναι οι διαταγές
Μια ξεθωριασμένη φωτογραφία
έχω μαζί μου για να σε θυμάμαι
Όλοι εδώ πέρα ασκούνε βία
Και εγώ έχω αρχίσει να φοβάμαι
Σκοπιά και αγγαρεία είναι ο στρατός
Και όλα τα περνάω μοναχός
Σκοπιά με ένα όπλο γεμάτο σφαίρες
Και ένα μπλοκάκι με στυλό να σβήνω μέρες.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-11-2015 |