Επιτρέψτε μου Δημιουργός: χρήστος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Επιτρέψτε μου ν' απέχω απ' τα θεάματα
από τα νερωμένα κροκοδείλια δάκρυα
κι απ' τα ανόρεχτα προσποιητά χαμόγελα
επιτρέψτε μου να αρνούμαι ό,τι πιάνεται
ότι έχει οσμή και γεύση κι ήχο
οικτρά ,οικτρά μ' έχουν εξαπατήσει
οι αισθήσεις
επιτρέψτε μου ν' ανοίξω το παράθυρο
στο σπίτι ανάβλυσε οσμή φορμόλης
και πως φοβάμαι μη συντηρηθούν
τα τόσα ερπετά
που αλλάζουν δέρμα με την ʼνοιξη!
επιτρέψτε μου ν' απέχω απ' την «αλήθεια» σας
η δική μου αλήθεια είναι μονοπρόσωπη
με κοιτάς απλά στα μάτια και διαβάζεται
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-05-2006 |