Καληνύχτα σε μια φίλη Δημιουργός: Ανυπότακτος, Γεώργιος Κ. Καντέμης Όταν η νύχτα αγγίζει 2 καρδιές στο αέναο του χωροχρόνου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Καληνύχτα μικρούλα
κι όνειρα μαγικά
σε μέρη αλλοτινά που ήσουνα παιδούλα
Καληνύχτα μωράκι
και σκέψεις μεθυστικές
σαν στα χείλη ένα φιλάκι
Καληνύχτα
κι ας είναι το φεγγάρι οδηγός
μες την νύχτα αρωγός
και μυθοπλάστης
Να ταξιδέψει η καρδιά
με τα αστέρια αγκαλιά
και με του άνεμου φιλιά
στο απέραντο της θαλάττης
Καληνύχτα φιλαράκι
και κάμω μια ευχή
σε τούτο το φεγγαράκι
Καληνύχτα σε αγαπώ
μα σαν φίλη μόνο αυτό
αν με ρωτήσεις θα σου πω
Καληνύχτα
κι ας είναι το φεγγάρι οδηγός
μες την νύχτα αρωγός
και μυθοπλάστης
Να ταξιδέψει η καρδιά
με τα αστέρια αγκαλιά
και με του άνεμου φιλιά
στο απέραντο της θαλάττης
Καληνύχτα ζωγραφιά
κι απ'την Μόνα Λίζα πιο γλυκειά
και στην ψυχή μια ομορφιά,
βγάζεις
Καληνύχτα αγγελική
σε μπαλάντα ονειρική
με μια δύναμη θεϊκή,
μοιάζεις
Καληνύχτα σε αγαπώ
χαίρομαι μα το Θεό
που σε γνώρισα έστω εδώ
Καληνύχτα αληθινή
φίλη μου μες την ψυχή
στου είναι μου τα βάθη
Γεώργιος. Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-11-2015 |