Μεσα Στη Λαμαρινα Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ
Τριάντα χρόνια ναυτικός
μέσα στη λαμαρίνα
γύρισα όλη την ξενιτιά
και γνώρισα το κρίμα
Ρωσία και Αμερική
Κίνα και Αραπιά
σπατάλησα τα νιάτα μου
για μια φουχτιά λεφτά
Φουρτούνες και ωκεανοί
θύελλες και ξενύχτια
χαράμισα τα νιάτα μου
στου χάρου τα τερτίπια
Τριάντα χρόνια μοναχός
βαθιά μες την σκουριά
γύρισα όλο τον κόσμο
και είδα την απονιά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-11-2015 |