Κλαίει στο σκοτάδι η βροχή Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι σε όλους και μια όμορφη βδομάδα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Η ΒΡΟΧΗ
Θολή η νύχτα, τελευταία
και στα φιλιά σου τα λαθραία
αναστενάζει ο Θεός
Δειλά τα λόγια ταραγμένα
και στης ζωής σου τα γραμμένα
συνοδοιπόρος ο καιρός
Κλαίει στο σκοτάδι η βροχή
ίδιο το σημάδι
κι η πληγή
Φεύγεις δίχως χάδι
σαν πουλί
τ' όνειρο ρημάδι
στην στιγμή
Κλαίει στο σκοτάδι η βροχή
Λέει πως μου πήρες την ψυχή
Αργό το βήμα, μεθυσμένο
και στον παλμό μου τον σβησμένο
του γυρισμού η προσμονή
Βουβός ο πόνος ξεχειλίζει
και το κορμί μου πια ραγίζει
αμαχητή αποχωρεί
Κλαίει στο σκοτάδι η βροχή
ίδιο το σημάδι
κι η πληγή
φεύγεις δίχως χάδι
σαν πουλί
τ' όνειρο ρημάδι
στην στιγμή
Κλαίει στο σκοτάδι η βροχή
Λέει πως μου πήρες την ψυχή
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-11-2015 |