Ηθελα Ναμουνα Πουλι Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΗΘΕΛΑ ΝΑΜΟΥΝΑ ΠΟΥΛΙ
Ήθελα πάντα να γινώ,
Πουλί για να πετάω,
Να φτάνω ως τα σύννεφα,
Και κάτω να κοιτάω....
Για νάναι ο κόσμος μιά σταλιά...
Μικρός για να σε βλέπω,
Όπου κι αν πας αγάπη μου,
Και πίσω σου να τρέχω,
Κι όταν σε φτάνω εκεί που πας,
Τραγούδια να σου λέω,
Κι αν δεν με θες αγάπη μου,
Σαν άνθρωπος...να κλαίω....
Αν όμως η καρδούλα σου,
Για μένανε χτυπάει,
Έλα μαζί μου εκεί ψηλά...
Η αγκάλη μου χωράει,
Ανέβα πάνω στα φτερά...
Κι έλα μαζί να βρούμε,
Να φτιάξουμε εκεί φωλιά,
Με έρωτα να ζούμε....
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-11-2015 | |