Εξαρτάται Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ
Το πόσο μεγάλη φαντασία έχει κάποιος
εξαρτάται από το πως θα ήθελε να είναι
και από τα πόσα του είπαν οι άλλοι
Το πόσο ψεύτης μπορεί να είναι κάποιος
εξαρτάται από τον βαθμό της θρασυδειλίας του
Το πως θα ήθελε να γίνουν τα γεγονότα που συνέβησαν
εξαρτάται και από τον βαθμό του βολέματος του
Το πόσο συμμετείχε στα γεγονότα
εξαρτάται από το αλλά του και από
την δήθεν ασυνέπεια των άλλων
Το πόσο απών είναι αλλά θέλει να είναι
μέρος της ιστορίας εξαρτάται από την πουλημένη
συνείδηση του και πόσο την εξαργύρωσε
Το πόσο φτηνός μπορεί να είναι κάποιος
εξαρτάται από το πως διηγείται ανύπαρκτα
γεγονότα που του συνέβησαν ειρωνευόμενος
το μήνυμα τους και με ποιο τρόπο διεκδικεί
την συμμετοχή του σ'αυτά
Για τον φίλο μου και αγωνιστή Θωμά Βασιλειάδη
Λουλούδι στο στεφάνι σου θα'θελα να'μαι
έστω και για λίγο
την δόξα σου να στόλιζα πριν να μαραθώ
μέσα στη αθανασία σου ξέρω δεν θα χαθώ Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-11-2015 |