Καθημερινότητα Δημιουργός: Nikos Kalyvas, Νίκος Καλύβας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [color=black][font=monotype corsiva]
Ιδανικά σκηνοθετημένη η αποψινή παράσταση.
Δίνεις ραντεβού και κατεβαίνεις στην επόμενη διάσταση.
Δείχνεις απόλυτα ήρεμη κι ας είσαι άυπνη μέρες τώρα.
Μαζεύεις μπόλικη ηδονή στα δοχεία της ψυχής σου…
Πολλαπλές ευκαιρίες χάνονται μέσα στη λήθη.
Εικονικές πραγματικότητες σε πλημμυρίζουν.
Αρώματα που ξεφτίζουν στο πρώτο κιόλας άγγιγμα.
Κύματα, οι σκέψεις που σε ζαλίζουν…
Θλίψη που ξυπνά και στέκει μετέωρη.
Τα όνειρα κουρνιάζουν σε μια χαρμολύπη…
2002
[/color][/font]
[color=blue][font=Georgia]
Το προφίλ αφιερώνεται στη μνήμη του Νίκου Καλύβα,
ο οποίος έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή στις 2-3-2004.
Το παρόν ποίημά του είναι δημοσιευμένο στο βιβλίο,
που εξέδωσε η οικογένεια του, στην Αλεξανδρούπολη το 2005:
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ
"Μισοσβησμένα Υστερόγραφα: 1996-2003"
εκδόσεις ΓΡΑΦΙΣ
εικονογράφηση: Αγγελική Ξανθοπούλου
πρόλογος: Στράτος Βραχιώλιας
ISBN 960-88573-0-9
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-11-2015 |