Της ψυχής μου rock Δημιουργός: Drama_King Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στον παλιό μου Fender,
τον ενισχυτή,
τα μυαλά στο μπλέντερ,
στο Θεό η ψυχή !
Μ' ένα "La εβδόμης",
ταξιδεύω αλλού,
βασιλιάς και κόμης,
κύμα του γιαλού.
Ρεφραίν Σόλο μανιασμένο,
σπάζω τις χορδές,
τα σουξέ σιχαίνο-
και το επικερδές...
Τρίζουν τα ηχεία,
στα τρελά μου βατ,
φάλτσα ιστορία,
θα σου κάνω ματ!
Φλόγα δίχως τέλος
της ψυχής μου rock
πυρωμένο βέλος
στης ανίας το στοκ.
Drama_King11@yahoo.gr Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-05-2006 | |