Συνοθύλευμα Δημιουργός: ivikos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μ' ένα συνοθύλευμα στης Αυγής το ρέμα
με παραστρατήματα κι όνειρα παλιά
Με καρίνας ράγισμα....με κουρσάρων αίμα
η κρεμάλα ανέμιζε....με άδεια τη θηλιά
Με σπαρμένα δόρατα κι άλωση του καστρου
Μ' ένα σμήνος πρόσφυγες στο παλιό στρατί
πλιάτσικο ξεκίνησαν με τη δύση του άστρου
κι έσπερναν χαλάσματα Θε' μου οι στρατοί
Μολυσμένοι χείμαρροι....άτρωτες λεπίδες
με ταγμάτων δρώμενα πάνω απ' τη φωτιά
Δήθεν....λες πως μ' έψαχνες.....Δήθεν δεν με είδες...
και το καραβάνι μου....... 'χάθη στη νυχτιά!!!!!!
Μ' ένα συνοθύλευμα στην αιχμαλωσία
με θηλιές περίπλοκες......το παλιό σκοινί,
o στρατάρχης έψαχνε την....αθανασία.....
με την παλλακίδα του, μέσα στη σκηνή!!!!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-11-2015 |