το προσωπο σου αντέχει Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info το προσωπο σου αντέχει τις μεταμορφώσεις του συρμού
μια λάμψη αναπάντεχη στη συναγμένη σιγαλιά
κρατάει την ομορφιά σου ρόδινη και μενεξελιά
πιο πέρα τι να δώ το βλέμα μου να ρίξω πού;
το μάτι μου κρεμιέται σε σένα αφαιρεμένο
να μην ξοδεύεται για σέ θάταν περίσσιο κρίμα
αχόρταγο να κλέβει ως άκρη άκρη όλο σου το σχήμα
το χιλιαπλό το αμέτρητο και το διπλό γδυμένο
γύρω το γύρο μέσα μου το άπιαστο με πιάνει
τα μελωμένα σου αναπόφευγα τα χείλη μου που βρέχουν
σκοπός βαθύς και ν'αφουγκράζομαι που τα ποτάμια τρέχουν
στο σώμα μέσα του αθανάτου νάμαι θνητός μου φτάνει
αλλάζει με τον έρωτα ο χάροντας τη θέση
μα η ψυχή την περιπέτεια της συνεχίζει
η ζωή στα σπλάχνα μου ,ταγμένη λαχταρίζει
και τα μικρά και τα τρανά τ'αφήνει πια στη μέση Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-11-2015 |