Δολοφόνος Δημιουργός: Tsikis θα το βαζα στα φιλοσοφικα, αλλα μου φάνηκε βαριά η λέξη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι θα καίγαμε
αν δεν υπήρχαν ξύλα;
Τι θα σκοτώναμε
θύματα αν δεν είχαν γεννηθεί;
Και δίχως φόνους
πώς να τη ζήσεις τη ζωή;
Προτού με πούνε δολοφόνο,
με μια βουτιά στη θάλασσα της σκέψης
ας μου πουν
ποιος δολοφόνος δεν είναι.
Ποιος δεν σκότωσε ένα όνειρο
για κάποιου φόβου τη χάρη;
Για να μην «ενοχλήσει»
ποιος δεν έκανε άψυχο
την αλήθεια κουφάρι;
Ένοχοι όλοι
μα τη ζούμε τη ζωή
που λες για να ναι καταδίκη
κάποιος την έκανε μικρή.
Τόσο μικρή
που δεν χωράει τύψεις
για καμία ενοχή.
Καληνύχτα!
Καλημέρα!
Τέλος
Μια καινούρια αρχή.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-05-2006 |