Ο τοίχος Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΤΟΙΧΟΣ
Απ'άκρη σ'άκρη χρώματ'αλλάζεις
με λέξεις που τρομάζουν το εγώ μου
όρθιος σιωπηλός ακίνητος φωνάζεις
γράψε και σύ αν θές το φάρμακο σου
Με τίτλους και τιμές στολισμένος
με γλώσσες χίλιες μάς προφέρεις
σε σ'ένα με την ράχη ακουμπισμένος
κοιτώ τον κόσμο στην σκιά σου να υποφέρει
Τις νύχτες μυστικά μαζεύεις
τη μέρα σαν αλήθειες τις μετράς
με μάς όταν τις παζαρεύεις
σαν άχρηστες μάς τις πετάς
γιατί έμαθες να τις ληστεύεις
απ'τις ψυχές μας και να μάς πονάς
24-10-86 Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-12-2015 |