Ολα Ειναι Ενα Τιποτα Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ
δεν μπορείς να φανταστείς
πως είναι η ζωή χωρίς εσένα
δεν μπορείς να γνωρίζεις
πως είναι χωρίς το δικό σου βλέμμα
είναι μαυρίλα, είναι καταιγίδα
είναι βροντή είναι νεροποντή
είναι ποταμός χωρίς νερό
είναι ουρανός χωρίς ίχνος φως
είναι δρόμος χωρίς αριθμό
είναι μαυρίλα, είναι καταιγίδα
όλα , όλα είναι ένα τίποτα
όλα μα όλα είναι μηδενικά
χωρίς τη δική σου παρουσία
όλα , όλα είναι ένα τίποτα
όταν εσύ δεν είσαι εδώ
είναι τότε που δεν ζω εγώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-12-2015 |