Χωρίς συρματοπλέγματα Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Καλημέρα Λαϊκό των ημερών Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΧΩΡΙΣ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ
Ως πότε θα μου έρχεσαι
τα βράδια σουρωμένη
και μέσα η καρδούλα σου
να μοιάζει με Ειδομένη
Σαν πρόσφυγας να τριγυρνώ
να βρώ ελευθερία
και συ τα ξημερώματα
να είσαι μια κυρία
Να μου ζητάς ταυτότητα
και πιστοποιητικά
και να μου λές από μένα
δεν έχεις μυστικά
Δεν έδειξα διαβατήριο
να μπώ μεσ'την καρδιά σου
ελεύθερη ήταν η είσοδος
χωρίς τα συρματοπλέγματα σου
Θα βγάλω εισιτήριο
πίσω να επιστρέψω
αγάπη με δικαιολογητικά
ποτέ δεν θα επιτρέψω Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-12-2015 |