Πατερα, Μανα, Μεταξια Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ .Καλημερα, στη σπηλια που γεννηθηκα ο Πατερας βαρια αρρωστοςτος ειπι στη θεια Καλλιροη διπλωσετο Καλη μπορει να φανει χρησιμοσε δυο χρονια πεθανε. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τρια χρονια μετα..
σου γραφω αποψε, με χαρα
Χριστουγεννα θα`ρθουν γλυκια μου
θα τα γιορτασω, εγω καρδια μου
Στολισα ομορφα παντου
και το δεντρακι του Χριστου
το φτιαξαμε, στην αετοφωλια
και λαμπυριζει μαγικα
Λουλουδια, εβαλα παντου
χαρας, γεννησης του Χριστου
βαλαμε και ενα αστερακι
και σε σκεφτομουν, κοριτσακι
Νοιωθω στο σπιτι, τη σκια σου
σα να χαμογελα η καρδια σου
που ειμαι καλα και προσπαθω
στην αδελφη μας να σταθω
Χριστουγεννα, ομορφα θα`ρθουν
και ολοι, ολους ν` αγαπουν
θα φτιαξω αγαπη μου γλυκα
για ολους, τουτη τη χρονια
Στη Μανα, κοιτα να το πεις
ειμαι καλα, ειμαι ευτυχης
και στο Πατερα τα φιλια
το στερνοπουλι, του μιλα
Πατερα....ολους αγαπω
Χριστο, τον εχω οδηγο
ειπες, χρησιμο θα γεννω
και δε σε προδωσα λεπτο
Τη Μεταξουλα μας, αγκαλια
να την επαιρνεις στοργικα
τη Μανα, τωρα να προσεχεις
εκει κοντα σου, που την εχεις
Και αν με βλεπεις, σου μιλω
περηφανο, θε να σε κανω εγω
δρομο μου εκανα την αγαπη
κι` ας ετρεξαν ποταμια δακρυ
Πατερα, Μανα Μεταξια
εκεινο που`χει την αξια
το αγαπατε αλληλους το τηρω
αστρο λαμπρο, τ` ακολουθω. Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-12-2015 | |