Μου Λειπη Η Ανασα Σου Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙ Η ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ
Μου λείπει η ανάσα σου
τα γαλανά σου μάτια
τα τρυφερά τα χάδια σου
που σκόρπαγαν την αύρα
Σε' χασα και σε νοσταλγώ
σε κείνο το σοκάκι
που ανταμώναμε μαζί
έξω στο εκκλησάκι
Θυμάμαι και το όνομα
φτωχός ΑΙ Νικόλας
μας σκέπαζε σαν όραμα
στα άσχημα της μπόρας
Τώρα το βλέπω έρημο
περνώντας από εκεί
ας ήταν να γινότανε
να έρθεις ξανά εκεί
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-12-2015 |